Thursday, October 6, 2011

SeSi MeNgeMaS MaJaLaH


Assalamualaikum

Happy sesangat harini sebab dapat mencuba updated blogger interface yang baru..sure best..tu sebab gambar yg di post pun jadi besar..suka hati nak besar or kecil...suka suka suka..hikhik...


Malam tadi, sedang en.suami dibuai mimpi, tetiba aku merajinkan diri nak mengemas2 rumah..di mata aku, ada je yang tak kena ngan dekorasi rumah ni...kejap2 nak tukar dekorasi...

Mula2, terpikir sejenak, mana la aku nak letak majalah yang bersepah kat umah ni...aku ni memang suka membeli majalah, especially yang berkenaan dengan wanita dan hiasan rumah..like like!!!

Banyak lagi sebenarnya majalah yang aku beli. Kebanyakannya aku tinggalkan je kat umah akak dan jugak kat kampung...hukhuk...




En.suami tak berapa berkenan aku habiskan duit beli majalah2, sebab katanya membazir..tengok je kat tenet..ish ish...


.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaaa...





Ni pulak kain langsir yang dibeli di kamdar midvalley...10 meter je...nak buat langsir, tapi perap je la dulu...sebab nak pi beli lagi nak buat jadi cam day and night curtain...


tu je la nak update hal semalam...padahal tak sabar nak mencuba blogger interface yg baru ni....orang lain dah lama tau, aku ni je yang baru merangkak2 nak mencuba...;)




p/s: Jadi bersemangat lak nak update blog...sebab dah ada updated blogger interface yang baru....:)


No comments:

Post a Comment