Thursday, October 6, 2011

PaBiLa MooD UpDaTe DaTaNg


Assalamualaikum....


Ni la kejenya bila mood nak update blog datang...
Lagi2 harini aku stay kat umah je, tak pi um pun...sebabnya parking susah nak dapat, almaklumla sekarang ni kan musim orang konvo..sampaikan parking staff pun diorang amik...takpe2, bukannya hari2 konvo...


So, arini, saje2 nak tepek gambar balang2 dan gambar merepek2..hikhik...

sejak bergelar isteri ni, aku suka lak mengumpul2 balang dan segala benda yang aku rasa cantik di mata aku...biarlah orang lain cakap tak cantik pun...hehe..asal diri ni rasa puas...hahaa...





Dah lama beli ni...beli kat kedai vantage...hahahaha...menipu!!!padahal beli kat ROMANTIKA je...sama cantik macam kat kedai vantage...lagi murah ni tau...

Balang ni aku wat isi gula dan garam..sebelum ni gula dan garam aku taruk dalam tupperware biasa je...kesian kat diri sendiri...:(










Ni pun sama jugak..beli kat ROMANTIKA...murah sangat2 dan berbaloi2...aku wat isi sachet2 air 3in 1..or 4 in 1...






 Ni pulak bukan tujuan untuk berniaga ye..bukan nak jual tv or pe2...saje nak tayang yang aku sebenarnya tak reti nak gubah bunga...memang fail!!!So, dengan erti kata lain, aku kena la beli bunga yang dah siap digubah...







Hahaha...ni lagi kelakar...kesian bunga tu..terpaksa beli bunga sebab kesian lak pasu hadiah tu takde teman..





p/s: odah2 la tu update blog..pi wat tesis tu...





No comments:

Post a Comment