Tuesday, October 28, 2014

JuBaH CaNTiK..LeT Go

Assalamualaikum

Dah lama x update blog, tetiba lak nak let go baju..hehe

Sekarang kan trend baju sequin, mcm2 jenis sequin ada..so saya pun terjebak sama la..dah tamak, so beli la 2 helai jubah, with different colors of course.
Tetiba lak rasa cam wrna ni kurang sesuai dengan saya yang berkulit gelap..huhu
Daripada duk peram dalam wardrobe yang dah super duper padat, better let it go je la..



tak pernah pakai..
pakai untuk try je

saiz m
warna: tiffany green
harga: rm179 including pos (boleh nego) for serious buyer only
wudhu' frenly (zip di lengan) & bf frenly (zip di depan)
ada poket di side kanan baju






sekiranya ada yang berminat, leh email saya di norartisham@yahoo.com



tq.




6 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum...

    Saya nak tumpang promote website...

    http://felda.ml

    http://bit.ly/17lBrz5

    Terima kasih...

    ReplyDelete

  3. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete