Tuesday, October 28, 2014

JuBaH CaNTiK..LeT Go

Assalamualaikum

Dah lama x update blog, tetiba lak nak let go baju..hehe

Sekarang kan trend baju sequin, mcm2 jenis sequin ada..so saya pun terjebak sama la..dah tamak, so beli la 2 helai jubah, with different colors of course.
Tetiba lak rasa cam wrna ni kurang sesuai dengan saya yang berkulit gelap..huhu
Daripada duk peram dalam wardrobe yang dah super duper padat, better let it go je la..



tak pernah pakai..
pakai untuk try je

saiz m
warna: tiffany green
harga: rm179 including pos (boleh nego) for serious buyer only
wudhu' frenly (zip di lengan) & bf frenly (zip di depan)
ada poket di side kanan baju






sekiranya ada yang berminat, leh email saya di norartisham@yahoo.com



tq.




2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum...

    Saya nak tumpang promote website...

    http://felda.ml

    http://bit.ly/17lBrz5

    Terima kasih...

    ReplyDelete