Tuesday, April 1, 2014

Online shopping: Balang untuk barang dapur

Assalamualaikum..

Sebenarnya baru terpikir cam nak wujudkan entry untuk online shopping..almaklum la sy ni kaki online shopping yg tegar..ceewah

cuma ada yg malas nak tangkap gambar sebelum ni, so from now dah start mood rajin blk nk tangkap gambar barang yang sy beli secara online...;)


Tadaaa..pe kebenda nih...



 haaa dah nampak pe benda nih..(alaaa dah tengok tajuk entry pn mesti tau)
cuma tak tau pe rupa benda ni



 ni la balang untuk taruk segala barang dapur seperti lebihan gula, tepung, garam dll yang duk berikat, so taruk je dalam balang ni...




Masa nak beli tu nampak cantik, bila sampai kat rumah, cam biasa lak..huhu...

pe2 pun suka akan corak nih..;)


**sekarang mood nak mencari box dan balang warna soft pink...nak taruk kat meja study..untuk membangkitkan mood study di tengah malam..muahaaa


3 comments:

  1. HI you have a good blog i like your blog as it have all the good information. for more information Click on kurtis online shopping

    ReplyDelete