Sunday, December 15, 2013

Anak mama & baba


Assalamualaikum


first time kot update blog yang dh usang ni waktu pagi2 before subuh..sekarang ni tengah tunggu untuk next session pump susu..huhu

alang2 tu update blog kesayangan dan study program Matlab. Waktu cenggini la saya study lebih lama sejak ada anak ni. Sebabnya Medina tidur nyenyak lately especially waktu malam. Siang hari tidur dia kejap2 je. Kadang2 nak mandi pun kena cepat2. Tak sempat mama nak manjakan diri lelama dalam bilik air. Takpe, untuk mu anak..;)

Pejam celik pejam celik Medina dah 4 bulan lebih..alhamdulillah. Lagi 2 bulan mama nak suap kamu makan, huhu excited lebih ni, tak sabar nak tengok reaksi dia makan.




Sebenarnya saya dah kebuntuan idea nak menaip dalam blog, almaklumla dah lama tak update. 

Kalau ikutkan, memang nak update pasal Medina je, hehe..tapi apakan daya, banyak komitmen lately (padahal banyak duk telek anak je hari2)




Alhamdulillah, checkup 4 bulan baru ni, Medina dah 6kg. Semoga anak mama terus sihat ye..;)




**Henpon rosak, kamera pun rosak..sian mama. Tak sabar nak beli henpon baru, nnti leh update blog dengan pantas..hehe..ni pun tangkap gambar medina guna ipad je..;(





1 comment:

  1. comel medina..moga jd anak yg solehah utk mama n papa. da ada anak xsama cam berdua je, time studi dulu pn kene bgn kul 4, 5 pg utk siapkan assignment n masak bubur anak.tp rindu waktu tu..hopefully auntie noi tgk gambar medina terkenan la anak pompuan =)

    ReplyDelete