Tuesday, November 1, 2011

STyLe

Salam peeps...


Sape kenal Pippa Middleton?Ok..for those yang tak kenal or macam pernah tengok dia, mai ai kenalkan...dia adalah adik kepada Kate Middleton yang kawen ngan Prince William...haaa dah ingat kan?..hehe


kat sini, just nak share yang i really like her simplistic style tu...and i personally love the bag...MODALU bag...

kalo kat M'sia ni, macam tak berapa nak selamat ar bawak bag camtu..hikhik...ye tak?






rasanya each color of this bag dia ada..














kalo nak tengok macam2 color lagi bag camni, surf la kat google ye..



credit photo to style.com and many more from google




No comments:

Post a Comment