Saturday, January 29, 2011

Aku yang separuh happy

Tanggal 29 Januari 2011, aku dah beli something yang aku suka sangat2 di IT Fair, Midvalley(punya ramaila manusia dan memang tak sangka2 murah gler gadget2 yang dijual)..ni adalah wishlist aku since last year dan at last pada tahun ni aku dapat beli benda tu..Husband aku banyak kali tanya aku betul ke yang aku nak beli benda tu?Of course la yes darling..pe2 pun alhamdulillah, rezeki Allah bagi.

Malam ni bole tidur ngan muka tersenyum..aik,boleh ke macamtu??haha
.
.
.
.
Tapi nape title entry ni aku yang separuh happy???A'aaa ek..nape?
Sebabnye tinggal satu lagi part research yang perlu diselesaikan, tu yang part paling pening kepala aku nak settle untuk complete thesis ni..pening dan pening..Pe2 pun, semoga
Allah permudahkan segala urusan aku termasuklah proses pembelajaran ku ni..aminnn.


No comments:

Post a Comment