Tuesday, October 8, 2013

Nur Zara Medina Binti Mohd. Azizi

Assalamualaikum


punye la lama x update blog..tup2 terus tepek gambar baby..hehe
perkenalkan inilah puteriku yg bernama Nur Zara Medina, lahir pada 2 Ogos 2013 yang lalu (lahir 2 hari awal dr tarikh due) alhamdulillah. Lahir seberat 3.22kg, beberapa minit sebelum azan solat jumaat.

Syukur hubby dapat temankan dalam bilik bersalin masa tu..;)

Sebenarnya banyak benor nak dicoretkan supaya tak lupa pengalaman bersalin anak sulung ni, tapi apakan daya, tuntutan masa tu banyak dipenuhi dengan jaga anak, layan anak dan study..huhu

Baru tau camne jaga anak masa study..hehe
Alhamdulillah zara tak banyak ragam nye, senang nak jaga. Dia suka sangat kalo kita duk melayan, cakap2 ngan dia. Solat pun saya terpaksa solat sebelah ngan dia..hehe..zara zara
pe2 pun happy sangat sebab dapat jaga anak sendiri, tengok anak membesar depan mata sendiri.





2nd day 




Lots of luv mama zara...;)





3 comments:

  1. congratz sham..nnt boleh tls entry byk2 psl zara. time flies so fast, nnt tau2 dia da besar =)

    ReplyDelete