Monday, February 7, 2011

VAVARIVA ITALIANO PASTA...hahaha

Sabtu yang lepas kami berdua telah pergi central mart..sebenarnya nak beli sos tomato, sos cili, ayam dan lain2 barang dapur..tapiiiiiii


Suamiku telah melihat gegelung untuk membuat pasta..aikkkkkk...tadi cakap nak beli barang2 dapur yang lain, tengok2 cayang ni ada idea lain lak...dia cakap teringin nak makan pasta..dia offer untuk menjadi chef petang tu...ape lagi...yeah...sayang nak masak...ayang leh relax!!!!hehe



Potong...potong....potong...



chef ni sempat lagi senyum..kot2 masuk tv..hehe



Gegelung ni direbus dlu k...



En.suamiku beli 2 tin campbells for prego keju dan herba..dan jugak ayam dan cendawan



Ayam yang dipotong kecil tadi digoreng terlebih dahulu..oppps sebelum tu, tumis bawang putih ye..tak guna bawang merah pun..



Masukkan isian ayam dan cendawan



Masukkan isian keju dan herba



yeay...done!!!yummy..tak sangka en.suami pandai masak pasta..best dari restaurant fish manhattan ar..T_T



.
.
.
.
Malam tu kami kekenyangan dan zzzzzzz ngan lena...:)



2 comments:

  1. hehe..cuba la adia..:)kt skrg ni dh kemaruk nk makan western lak..

    ReplyDelete