Friday, February 11, 2011

*ShawlCenter February Giveaway*


Assalamualaikum...





Dup dap dup dap...

Sejuknya tangan dan kaki nak mengarang entry ni..nape ye?
Almaklumla ni ar kali pertama nak mencuba nasib dalam giveaway. Tak pernah cuba pun sebelum ni.
Blog Shawlcenter ni selalu saya terjah sebab empunya blog ni akan selalu update blog2 tudung terkini. Suka tengok, cuci2 mata..tudung sume cantik2..wow!!!Lagi2 saya ni adalah kaki tudung dan seharusnya tahu akan perkembangan fesyen tudung sekarang. Best jadi pompuan ni..hehe..

Arini saya bukak blog shawlcenter lagi. Tengok2 dia ada wat giveaway untuk bulan february. Pikir punya pikir, rasa macam nak cuba ar. Lagipun, sekarang tengah ada free time..T_T

Kat bawah ni adalah gambar kawen saya pada 12 September 2010. Majlis kawen orang biasa je..bukan orang kaya tau..pe2 pun, alhamdulillah sumenya dah selamat..Rasa macam baru semalam kawen..hehe..

Kat bawah ni adalah antara gambar nikah, sanding dan outdoor yang cukup simple dan sempurna bagi saya. So, daripada saya banyak berceloteh, biarlah gambar bercerita..T_T









;
;
;
;
;
;
;

^_^

2 comments:

  1. Salam nor artisham,
    Entry approved! :)
    Thank you dear.
    www.shawlcenter.blogspot.com

    ReplyDelete